Inför Bislett

Nu är det mindre än 4 veckor kvar till årets sista tävling, Bistlett 24-timmars. Det ska bli grymt spännande. Det är inte direkt någon upplevelse att springa 24 timmar i kulverten under Bislett stadion, det är mer en inre resa, en kamp mot sig själv. Jag hoppas att jag kan göra bättre ifrån mig än vad jag har gjort på mina andra tre försök på 24 timmars.

Uppladdningen sista veckorna består av Vintermarathon i Stockholm nu på lördag, jag kommer inte att gå för fullt utan satsar på en tid straxt under 3:30. Helgen efter bjuder Västerås Lk på Train And Run. Vi tar tåget till Eskilstuna och springer till Västerås cirka 50 km. Efter det blir det nedtrappning.

I helgen som gick fick  jag in 3 bra pass varav ett var jag nere på Enavallen och sprang en mil på tartanen för att vänja fötterna och benen.

 

Runt o runt o runt.....

Runt o runt o runt…..

1 tanke kring ”Inför Bislett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *