2,3 m/s lätt bris

Tog det mycket lugnare i helgen än vad jag från början hade planerat. VLK körde train and run från Eskilstuna som jag hade tänkt att springa men jag hittade ingen buss som passade till tåget i Västerås. Hade ingen lust att sticka hemifrån innan kl 06. Det blev ett kortare pass hemma på dryga 24 km. Efter det blev det en tur till Örebro för att lämna äldsta dottern hos en kompis till henne. Planen var sen att hon skulle ta tåget hem på söndagen men det var fullt på alla avgångar så det fick bli en tur till för att hämta hem henne. Det blev ingen löpning alls på söndagen för jag hade en del att fixa på huset.

Om 11 dagar ska jag dra som en lätt bris genom kulverten under Bislett. Jag ser fram emot loppet med en skräckblandad förtjusning. Det ska bli grymt kul men samtidigt ska jag pressa ut allt jag har i kroppen. Det finns en hel vinter att vila på så det är bara att köra på max.

Runt o runt o runt.....

Runt o runt o runt…..

1 tanke kring ”2,3 m/s lätt bris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *