Ultralöpning och Lidingöloppet

Imorse ringde telefonen 02:25, det var Bosse som ringde och meddelade att de hade passerat Humelsta, det var bara att kliva upp och sätta igång med frukosten jag hade lovat löparna som sprang från Västerås till Stockholm. Klockan 03:30 dök de upp och stannade 40 minuter. Jag var grymt sugen på att hänga med men skulle springa Lidingöloppet senare på dagen.

Mätta löpare på väg mot Bålsta

 

 

 

 

 

 

 

Efter frukosten gick jag och la mig igen för att få några timmar till innan det var dags att åka till Lidingö.
I och med att jag har varit kraftig förkyld för ett par veckor sedan visste jag inte hur snabbt jag kunde springa. Efter starten tryckte jag på lite första kilometrarna för att känna efter men jag kände att jag inte skulle kunna gå på max och drog ner tempot en del. Ganska skönt att komma in på sista 5 km med hyffsat pigga ben, det är många som sliter hårt där.
Är ändå nöjd med tiden 2:33:45

När det gäller ultralöpning är jag grymt imponerad av Andreas Falks insats i årets Spartathlon, femte plats med tiden 27:58:42 på 246 km.

1 tanke kring ”Ultralöpning och Lidingöloppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *