Upplandsleden Bålsta-Skokloster

Idag var det tidig uppstigning och iväg för att springa Bålsta-Skokloster tur och retur. Det är en runda jag har tittat på flera gånger men den har aldrig blivit av. Jag hämtade upp Christer och Anders. Pasi åkte ut till Varpsund och ställde bilen, där hämtade vi upp honom och sedan åkte vi till Bålsta.
Leden var inte så bra markerad utan vi fick leta efter markeringar i mellanåt. Löpningen var väldigt rolig på varierat underlag. Bäst var de fantastiska stigarna i skogen. Helt klart top 10 på min lista över fina löprundor.
Efter 22 km nådde vi  Sånka camping där fyllde vi på våra vattenflaskor. Därefter blev det 5 km asfalt ner till Skokloster.
Vi gick på slottscafet och åt en räksmörgås och fikade lite. Det satt bra efter dryga 3 timmars löpning.
Efter lunchen var det dags att ge sig av hemåt. Det rullade på ganska bra vi tog det lugnt i uppförsbackarna. När vi kom till Varpsund efter 42 km stannade Pasi och Anders. Jag och Christer sprang de sista 8 km in till Bålsta. En mycket bra dag, helt klart en runda jag ska springa igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *