Dag 7 av 7

Distans 31,6 km @5:53
Väder regn, 14 grader vind 7 m/s

Dagens pass hade jag planerat att springa ut på gamla E18 mot Tillinge Kyrka och sedan upp mot Sparrsätra. Men när jag läste väderprognosen i morse ändrade jag mig, den vägen går runt öppna fält vilket inte är så kul när det ska regna och blåsa. Jag sprang istället en 6 km runt Enköping och sen tog jag den 25 km rundan jag sprang under veckan.

Jag är väldigt nöjd med veckans träning. Det var inte så jobbigt att springa långpass varje dag. Det som har varit mest ansträngade är att få ihop arbetsveckan med löpningen. Har märkt att sömnen påverkar återhämtningen mycket, så om jag ska ge mig ut på någon flerdagars ultra måste jag få sömnen att fungera bra.

2 tankar kring ”Dag 7 av 7

  1. Bosse J

    Starkt jobbat Jonas, att få ihop en hel sådan vecka med normalt jobb och normalt? familjeliv. Blir väl någon dags vila nu 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *