Helg

Den här helgen har varit fylld med aktivitet. I lördags fyllde min mamma 65 år. Det firades med mat och dryck på deras uteplats. Vi satt och tittade på regnmolnen som gick runt. Förutom födelsedag så håller jag på med att återställa vår baksida på tomten efter att vi har dränerat grunden. Det ska bli uteplats, stenmur och ny gräsmatta.
Löpningen har fått stå lite grann på andra plats den här helgen men idag på eftermiddagen hann jag med ett långpass på 25 km. Oj, vilket pass det blev. Straxt efter lunch kom en rejäl regnskur som sköljde bort allt vägdamm som har irreterat  senaste veckorna. Jag gav mig ut och ville hålla ett tempo som var lite långsammare än mitt planerade tempo för Stockholm Matrathon. Jag la in ett par fartökningar på ett par kilometer. Kändes riktigt bra.  När jag hade kommit 10 km kom det några regnstänk annars hade jag uppehåll hela tiden. Solen värmde på rejält när det kom fram bakom molnen. Nu väntar en vecka med några korta men lite snabbare pass och till helgen blir det Valloxen runt i Knivsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *