Packar och laddar

Det är nära nu, på torsdag åker jag till Grekland och på fredag kl 14:30 startar
Olympian race 180 km. Jag har sprungit loppet en gång tidigare och det är en ganska tuff bana med mycket backar, ett par stigningar är 4-700 höjd meter på en gång. Jag har gjort en lång packlista för att inte missa något. Jag har slarvat med det senaste loppen och alltid saknat något, den här gången ska jag inte göra det.

Träningen har gått bra och loppen jag har sprungit i april och maj har känts bra, inga maxprestationer men bra flyt, TEC dock undantaget där jag gick på för hårt i början.
Målsättningen är att gå i mål på 23-24 timmar och känna att jag har haft bra flyt under loppet.

Några höjdmeter är det.

Några höjdmeter är det.

1 tanke kring ”Packar och laddar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *