TEC

Det börjar närma sig TEC. Bitarna faller sakta på plats. Igår kom 2 lådor med bältesspännen. Att öppna lådorna var som lilla julafton. Vi har i år infört ett nytt bältesspänne för löparna som springer under 20h de blev riktigt fina tycker jag.

Lördagen började med att jag mötte upp David vid Ensta för att springa 2 varv. David är med och springer #1milvartredjetimme och han skulle springa mil 3 och 4 sammanslaget. Det blev nog en lättare löpning för mig än för David. Han hade en rejäl energidipp och när det var 4 km kvar var jag tvungen att springa ifrån honom för att hinna till Ensta i tid.
Efter löpningen gav jag mig ut på banan för att titta på lite olika alternativ för att springa sista km in till Ensta. På sommarbanan som vi har tänkt att använda ska det fällas träd runt kraftledningsgatan vilket gör att stigen som vi brukar använda kommer troligen att vara ett kalhygge när vi ska springa. Nu har vi hittat ett mycket bra alternativ där vi springer nästa hela sista kilometern på skogsstig istället för motionsspåret. Ett mycket bra alternativ. Var också och tittade på en ändring runt 7 km i Gullsjöskogen. För att slippa blöta delen på motionsspåret kommer vi troligen att springa över kraftledningsgatan tidigare och sen vika in på vanliga stigen igen. Det kommer att bli lite mer stig istället för motionsspår.

 

Vill ha, får springa nästa år under 20h.

Vill ha, får springa nästa år under 20h.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *