På banan igen

Nu känns det som att jag är tillbaka i min planering. Förra veckan flöt på rätt bra och avslutades med två långpass lördag och söndag.

Det här veckan springer jag lite kortare pass. På lördag ska jag träffa gamla arbetskamrater och springa Bellmanstafetten. Har jag tur får jag springa 2 sträckor.

Det var grymt nära att jag anmälde mig till 12-timmars i Skövde i helgen. Tittade i tågtidtabellen och såg att jag skulle hinna springa Bellman och sedan tåget till Skövde lagom till start. Men jag tog det kloka beslutet att hålla mig till min träningsplan. Jag har just nu bara ett mål och det är att nå Sparta innan kl 19 den 28 september.

Här är mitt mål,             Wikipedia

Här är mitt mål

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *