Ett hack i planeringen

I och med att semestern slutade för en vecka sen så skulle jag gå in i nästa fas i träningen och öka upp mängden och köra ganska många pass under augusti för att sen börja trappa ner i september. Istället har jag blivit förkyld. Detta i kombination av en 60-timmars arbetsvecka har gjort att jag inte har sprungit på en vecka. Inte helt optimalt försöker se det positivt och tänker att jag har fått vila benen rejält. Räknar med att vara igång med schemat igen i veckan.

2 tankar kring ”Ett hack i planeringen

  1. Anders Uhrvik

    Undrade varför du inte sprungit på ett tag….håller tummarna för dig att du blir kurant till Spartalon!

    Svara
  2. Jonas B

    Tjena Jonas, hoppas du blir helt kurant och träningsfähig snarast. Lycka till, du kommer snart igång med full styrka!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *