Munkastigen Trailrun 2012

Inför starten hade jag gjort en liten prioritetslista på hur jag skulle genomföra loppet.

1. Inte vara sliten i benen på söndagen.
2. Varje kilometer skulle kännas lätt.
3. Springa under 4 timmar.

Första milen är den som är jobbigast, mycket uppför och stigarna är ganska jobbiga. Kände på en  gång att jag var tvungen att ta det ganska lugnt för att inte trötta ut benen. Andra milen är lite lättare och den gick också 4 minuter snabbare.
Energimässigt gick det bra jag körde på gel och vatten fram till första vätskekontrollen vid 12, där fyllde jag på min flaska som jag hade Perpeteum-pulver i. Nästa vätskekontroll var vid 34 och där fyllde jag en flaska med vatten och Cola blandat. Funkade riktigt bra. När jag kom in på motionspåret 4 km från mål hade jag tre löpare framför mig, ökade farten lite men valde att gå i uppförsbackarna, men jag tog mig förbi alla 3. Jag kom in på 4:05:52. Jag hade lyckats med 2 av mina mål för dagen, men jag tror att om jag hade satsat på att gå under 4 timmar så hade jag inte lyckats med de andra 2 och det var viktigare.

2 tankar kring ”Munkastigen Trailrun 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *