Mot nya mål

Nu har jag tagit det lugnt i två veckor efter Espoo, känner att kroppen har återhämtat sig bra, jag har sprungit kortare pass på 6-13 km för att få igång benen och känna att allt känns ok. 
Nu i helgen blev det lite längre. På lördagen hade Daniel Becker bjudit in till back-to-back-pass på TEC-banan. Tanken är att springa långpass två dagar i rad.
Jag hängde med på lördagen, det blev 30 km i långsamt temopo med en hel del gång runt isfläckarna. Tempot var planerat till 6:30 min/km, det passade ganska bra som tempo på helgens första långpass. Vi var ett gäng på 8 personer som sprang, några hoppade av efter 20 km. Kul att träffa andra löpare, flera av dem ska springa TEC 14 april och några ska vara med som funktionärer.

Söndagens pass körde jag själv hemma i Enköping. Jag tänkte springa en bit av Upplandsleden ner till Hånningby och sedan köra grusvägar ner till Bredsand och sedan springa in på leden igen. 
I skogen var stigarna väldigt isiga på många ställen, jag fick anpassa farten efter underlaget så det växlar mellan 4:50-12 min/km. När jag kom fram till Hånningsby valde jag att springa på vägen istället för i skogen. Det var skönt att hålla ett jämt tempo. Väldigt mycket folk ute i det fina vädret.
Väl hemma blev det lunch och friidrott.

1 tanke kring ”Mot nya mål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *