Vårens äventyr

Nu är alla loppen för våren inplanerade. Det blir ett par tuffa månader men sen ska jag ta det lugnt under sommaren. Får se om jag kan hitta något spännande inför hösten.

4 februari, Karlstad 6-timmars min plan är att använda det som träning inför Espoo. Hyffsat snabb mara och sedan nedjogg mot 60-65 km.

11 februari, Råsta runt 5-timmars här ska jag inte springa utan jag ska vara med som funktionär och hjälpa till med varvräkning. Ska bli spännande att få stå på ”andra sidan” för engångs skull.

25 februari, Espoo 24 timmars Efter ett misslyckat lopp förra året där magen spårade ur efter 13 timmar så hoppas jag på att göra bättre ifrån mig i år. Det är också svenskt riksmästerskap i år.

31 mars, Borlänge 6-timmars. Hoppas att benen är återställda efter Espoo. Årets första utomhustävling. Har inget klart mål men jag hoppas på att komma 65-70 km.

14 april, TEC Min debut som tävlingsledare. Ska bli riktigt kul att få vara med och se till att våra 160 löpare får ett härlig dag i skogarna runt Täby.

18 maj Olympian race 180 km långt lopp mellan Nemea och Olympia med 28 timmars maxtid. Det här ska bli ett riktigt äventyr, det ligger på gränsen för min kapacitet, jag kommer att få kriga rejält för att ta mig i mål.

2 juni, Stockholm marathon Jag hade inte tänkt att springa maran i år men så anmälde sig min kompis Johan och då slängde jag också in en anmälan. Har inga förväntningar utan ser det mer som en återhämtningsjogg efter loppet i Grekland.

Efter maran har jag inget inplanerat utan jag tänkte ta det lugnt under sommaren. Kanske hänga med på nåt lopp.

 

1 tanke kring ”Vårens äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *