Sigtuna stadslopp

Madelene ville springa ett 5 km lopp till under hösten. Jag hittade Sigtuna Stadlopp, passade på att anmäla mig till 10 km. Efter lunch satte vi oss i bilen och åkte till Sigtuna. Vi hämtade ut nummerlapparna och efter det stack jag iväg och värmde upp några kilometer. Vi tittade på målgången i ungdomsklassen och sen var det snart dags för start. 5 km loppet startade 10 minuter före 10 km loppet men vi skulle springa samma bana första 4km. Jag hade hört att banan var ganska kuperad. Efter start sprang vi ner till vattnet, efter 1,5 km kom första rejäla backen. Straxt efter 2 km kom jag ikapp Madelene. Fram tills det var 2 km var det kuperat med många svängar, jag sprang på ganska fort höll igen i uppförsbackarna och tog det lite försiktigt nedför. Vid 8 km frågade jag en löpare vad tiden var och vi passerade på 35 minuter. Jag hade tänkt att jag skulle under 45 minuter så jag ökade lite grann när det var 1 km kvar tryckte jag på lite till. Sprang in på 43:45.

Övriga veckan är inte så mycket att skriva om. Jag har varit ganska lat och tagit lugnt, 4 pass på totalt 52 km är inte mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *