En månad kvar

Det börjar närma sig. Jag håller på och testar ut en del utrustning och kläder. I går hängde det en påse på dörren med ett par Asics-shorts från Christer. Testade dom på långpasset idag. Passade bra, tunna short som ger en svalkande känsla.

När det gäller träningen flyter det på bra. Sprang en sträcka på Bellmanstafetten igår med kollegor från mitt gamla jobb. Riktigt kul, kände dock av att jag har varit förkyld när jag tryckte på max. Blev totalt 2 varv runt banan. När jag kom hem sprang jag 10 km innan maten som lite återhämtning.

Idag blev det ett långpass ut till Tjursåker och runt till Upplandsleden och hem. Trodde att det skulle bli runt 22 km men när jag kom hem visade min Garmin 26,7 km. Fin väg att springa på men alldeles för platt. Finns knappt ett motlut.

Som sagt, platt

Som sagt, platt

 

 

 

 

 

 

 

Kul skylt i Tjursåker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *