Linde 6-timmars

När jag anmälde mig till loppet hoppades jag på att det skulle bli varmt och jag fick precis vad jag hoppades på. Det var klarblå himmel och riktigt varmt. Jag hade som målsättning att springa minst 70 km och när starten gick drog jag iväg i 4:50 fart. Redan efter några varv kände jag att värmen påverkade mig mer än jag räknat med. Försökte att kyla ner mig med en blöt handduk. Efter en halvtimmes löpning var jag tvungen att slå av på farten för att inte klappa ihop i värmen. Jag bestämde mig tidigt för att sikta på maran under 4 timmar och sen ta mig en bit över 60 km. Lyckades med det och slutade på 61,3 km. Är inte nöjd med resultatet men ändå inte besviken. Jag fick mig ett rejält värmepass där jag lärde mig ett och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *