Bålstaloppet 2013

Med tanke att använda det som ett snabbdistanspass anmälde jag mig till Bålstaloppet. Det är ett trevligt lopp på nationaldagen med 2,4 km för barn och 8,7 km för vuxna. Felicia sprang 2,4 och hoppades på att placera sig bra i år igen, förra året vann hon sin klass. I år gick det inte riktigt lika bra, har ingen koll på hennes placering men inte etta i alla fall.

Hmm, en update, när jag kollar resultatet visar det sig att Felicia vann sin klass. Det hade blivit något strul med tidtagningen.

Vi startade 5 minuter efter barnen och det var ny bana i år. Innan loppet hörde jag att det skulle vara några rejäla backar under loppet. Jag hade bestämt mig att ta det försiktigt i uppförsbackarna för att spara benen och dra på lite utför. Hade lite svårt att hitta en bra rytm i löpningen är inte van att springa så här fort. Efter 5 km började jag känna av pollen lite och fick lite torrhosta som höll i sig resten av loppet. Från 6 km och in i mål var det en kille som jag sprang ganska jämt med han sprang om uppför och jag sprang om utför. Trodde att jag hade sprungit ifrån honom men precis när vi passerade mållinjen var vi axel mot axel. Ser fram emot resultatlistan för att se vem som kom först.

Team Wängberg

Team Wängberg

WP_000368

Ser lite sliten ut efter målgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *