Återhämtad kanske

Det har blivit ganska lugn träning veckan efter Espoo. Jag testade att springa lite i torsdags men då var jag ganska slite fortfarande. I lördags hade vi testlöpning på TEC-banan och jag var lite orolig innan att jag inte skulle kunna springa ett varv ens men det gick bra. Det var också vädligt kul att det kom så mycket löpare, vi var 15 stycken som sprang 2 varv eller med.
Söndagen var det mest skidåkning, det var bra att det var 30 minuter mellan Vasaloppet och 5-milen så jag hann få i mig lite lunch. På eftermiddagen sprang jag först 8 halkiga kilometrar ute och sedan sprang jag 3 km på bandet som jag filmade till min kiropraktor.

Till helgen vänta Skövde 6-timmars. Har bara en målsättning och det är att ha kul. Och det är klart att jag vill springa minst 6 mil.

Foto: David Sundvall, TEC

Foto: David Sundvall, TEC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *