Träningen rullar på

Jag har fått upp bra mängd senaste veckorna där jag två helger i rad har lyckats få in dubbla långpass.
Igår var det en riktig prövning jag sprang 2 timmar på löpbandet hemma. Det var lite för kallt för ute för ett pass, jag tycker inte att det är skön att springa i -23 grader.  Det är bra för pannbenet som kommer att behövas i Espoo. Det enda som hände under passet var att jag märkte att mitt löpband inte går längre än till 99:59 min sen slår det ifrån. Jag var tvungen att starta om bandet för att få igång det igen. Inget bra band för en ultralöpare.

Dagens pass var mycket trevligare -3 grader och solsken. I Sällskap med Christer T sprang jag ner runt Ekolsund och tillbaka. En mara blev det.

Otto Elmgart som jag sprang delar av Olympian Race tillsammans med satsar på att springa Badwater Ultra i sommar. Ottos hemsida och blogg finns här, passa på att stödja hans insamling till Läkare utan gränser.

DSC02688

Lördagens löpbandspass

Söndagens pass

Söndagens pass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *