Vinterlöpning

Igår kom första snön i Enköping och idag skruvade jag i dubben i skorna. Jag tycker att det är skönt att springa på vintern när snön har kommit. Det blir ett helt annat ljus och luften blir bättre. Tycker också att det är ett mysigt ljud när det knarrar under skorna.

Några saker att tänka på under vintern

Köp dubbskor eller dubba skorna själv, Jag tror att jag köpte
mina dubbar från Best Grip
Ha reflexväst, tänk på att det kan bli mörkt under tiden du är ute och springer.
Sänk tempot, även fast man har dubbade skor kan det bli halt.
Är det riktigt kallt brukar jag dela upp passet för att det inte ska bli för kallt.
Sätt vätskebältet innanför jacka för att drickan inte ska frysa.

Sen är det bara ut och njuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *