Kraftloppet 2012

Från start hade jag sällskap med Kerstin R och vi  höll 4:55-fart, straxt innan vändningen i Grygöl kände jag att tempot var för högt och släppte av på farten. Straxt därefter kom 2 andra löpare i kapp mig och vill höll ihop i en mil. Efter att vi hade passerat Barketorp på tillbakavägen började stafettlöparna komma springade mot oss på väg mot vändningen. När det var 30 km kvar försökte jag öka farten igen men kände redan efter någon kilometer att det inte skulle hålla hela vägen. Vid växeln vid Sonstorp 45 km stod Mark med en Gainoxmax,, den var perfekt för jag hade börjat må illa och känna mig lite yr. När jag kom ner mot näst sista växeln kände jag att jag hade en rejäl västskebrist och stannade till och drack vatten och sportdryck. Vid sista växeln tänkte jag dricka vatten men det fanns bara sportdryck, blev lite smått irreterad över det.
Efter loppet fick jag en välbehövlig massage av rygg och nacke.

Det var ett fint lopp i fin natur med trevliga funktionärer.

Men!

– Det måste finnas vatten vid alla kontroller, det funkar inte med bara sportdryck vid kontrollerna.

1 tanke kring ”Kraftloppet 2012

  1. Anders Uhrvik

    Mmmm blev det både mjölksyra och vätskebrist….låter inte så mysigt….snålt då för att vara ett ultralopp….brukar väl finnas gott om både mat och dryck annars….var ju avsevärt långt att springa…har själv ultrapremiär i maj nästa år…Lidingö 50 k….

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *