Tillbaks på banan igen

Har varit lite tyst här. Jag har haft en liten svacka. Bestämde mig för att ställa in Skövde och fokusera på att få kroppen att fungera bra. Nu känner jag att jag är på rätt spår. Funderar just nu på om jag ska anmäla mig till Bislett 24 h eller om jag ska vänta och springa i Espoo igen.
Jag har hört att det ska vara bra på Bislett men samtidigt känns det som att jag har lite att ta igen i Finland.
Det bästa beslut jag har tagit den här månaden är att kliva in som tävlingsledare för TEC. Det bästa är att vi blir två tävlingsledare, David Sundvall och jag.

Imorgon ska jag ge mig av på en 2-timmars tur i Brännskogen och bort till storskogen i Bredsand. Här är en bild från förra veckans cykeltur i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *