6-timmars Enköping

För en vecka sedan kom jag på att jag skulle köra en 6-timmarsträning i Enköping. Jag la ut trådar om det på olika forum. Vi blev 3 st som stod på startlinjen straxt efter kl 9, jag, Christer T och Marcus A.  Jag hade med mig min fantastiska familj  som skulle hjälpa till med varvningskontrollen. Vi fick jättebra service. Tack Madelene, Angelica och Felicia!

Jag hade som plan för dagen att springa 50 km, vi startade i ett tempo som låg runt 6:30 men efter något varv var vi nere runt 6 min/km, vi tog ganska långa vätske och fikapauser. Efter någon timme kom Joa ner och cyklade några varv med oss, sen gav han sig av hem för att äta lunch. Efter lunch kom han ner och sprang de sista 14 kilometrarna med oss, det blev en ganska rejäl fartökning. Marcus sprang ett marathon, jag och Christer körde 50 km.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *