Ölandsveckan

Förra veckan var jag och familjen på Öland, vi hade bokat en stuga i Borgholm. Tanken var att vi skulle ligga på stranden en vecka men det blev det inte. Totalt var vi på stranden i 5 timmar, det var inget strandväder direkt.
Första dagen var det i alla fall tillräckligt bra för att vi skulle ta oss till stranden. Madelene tog bilen och barnen cyklade med mig när jag sprang.
Min plan var att få till ett löppass varje dag till någon strand i närheten.
På måndagen hängde regnet i luften. Jag sprang upp till slottsruinen och runt Borgholm. När jag kom hem kände jag att jag fortfarande är trött i benen efter St Olav ultran i början på månaden. Jag bestämde mig för att ta några vilodagar och låta benen komma i kapp lite. På torsdagen kom en kompis upp till Borgholm och han har bestämt sig för att springa ett marathon nästa år så vi gav oss iväg på en runda upp till ruinen och tillbaka. Farten låg runt 6 min/km och det kändes ganska bra i benen.
På fredagen var det min fars födelsedag och den firades i deras husvagn med jordgubbar och kaffe. Efter det körde jag ett 16 km pass, jag hade bestämt mig för att ta mig till Köpingsvik som ligger 4 km utanför Borgholm, jag skulle dock inte ta vanliga cykelvägen utan jag höll mig på grusvägar i ett sommarstugeområde. Efter att ha frågat om vägen fyra gånger lyckades jag ta mig till campingen i Köpingsvik.
På kvällen blev jag dålig och kunde inte följa med på kvällen middag, jag misstänker att musslorna jag åt på lunchbuffen hade något med det att göra.
Lördagen ägnades åt hemfärd.

Jag och Felica halvvägs till Köpingsvik. Foto: Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *