Dag 4 av 7

Distans 25,5 km @ 5:36 min/km
Väder växlande molnighet, 21 grader, nästan vindstilla

Idag var planen att sänka tempot för att låta kroppen vila lite. Nu blev det inte så för mitt tåg hem var en timme sent idag. Jag försökte hålla ner farten men samtidigt ville jag hem. Tog gångpauser i några backar.
Nu har jag gjort över hälften av veckans pass. Jag ser fram emot lördagens ultrapass har bara en 25 km runda kvar.
Jag har passerat några andra gränser idag, sprungit över 1500 km i år, 200 km den här månaden, 100 km den här veckan. Mer ska det bli.

En negativ sak som jag märkte idag är att jag saknar familjen. Det låter lite konstig för vi bor under samma tak. Men jag hinner inte träffa dom nästan. Jag är antigen på jobbet, ute och springer, duschar eller sover.
Jag får kompensera det nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *