Leva TEC-livet

Idag är det två veckor kvar till våren stora utmaning, Täby Extreme Challenge. Känner att mina tankar börjar att kretsa mer och mer kring loppet. Jag funderar på upplägg och utrustning. 
Imorgon ska jag till Täby och springa tre varv på banan tillsammans med Marcus, Christer och Christers pacer Magnus. Det ska bli kul att få ventilera ut lite tankar kring loppet. Tror att Madelene inte är så intresserad att föra diskussioner kring tider och insmörjning av fötter.

Dagens pass blev riktigt bra. Jag har haft en lättare förkylning under vecka så jag har tagit det ganska lugnt. Planen från början var att jag skulle springa 25 km men sen drog vi iväg och köpte en cykel till Madelene så tiden rann iväg. Efter en sen lunch och lite vila drog jag iväg på en 19 km-runda bort mot Grillby men när jag var på väg tillbaka kändes det så bra att när jag kom hem sprang jag vidare ner runt Vattenparken, så totalt blev det 25 km.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *