64032 meter + 31395 meter

Jag och Madelene lämnade av barnen hos deras mormor och styrde bilen mot Skövde. På vägen ner mötes vi av skurar med snöblandat regn.  På natten mellan fredag och lördag blåste det så rutorna på hotellrummet skallrade. Kändes inte som att det skulle bli bra väder på lördagen. Efter en rejäl frukost gick vi upp till starten, där träffade vi mina klubbkamrater från Västerås löparklubb.
När starten gick försökte jag att hålla min planerade fart på 11 km i timmen. Efter cirka 4 timmar fick jag min första känning av trötthet.  Fick i mig lite extra dricka och energi. Avslutade sista halvtimmen väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med dagen, förra året gjorde jag ca 57,5 km så en viss förbättring kan jag skönja.
Madelene hade också en fin dag på banan. Hon gick 31 km på 6 timmar. Stark jobbat Madde, nu finns det inga gränser.

1 tanke kring ”64032 meter + 31395 meter

  1. Madelene

    Gränser finns det alltid. Det här var min gräns så en gång aldrig mer….. eller?! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *