Enköping – Västerås

Dagen började med att jag åkte ut till Hallarby och hämtade min löparkompis Christer. Sen åkte vi hem till mig och lämnade bilen.  Efter det blev det en 2 km transportjogg till stationen. 5 minuter efter att vi kom fram så kom bussen från Västerås. Det var 9 löpare från Västerås. Alltid kul när man är en lite större grupp som ger sig iväg. Jag tog täten för att visa vägen ute från Enköping. Vi skulle  ta oss ut till vägen mot Sparrsätra.
Regnet hängde i luften och när vi kom ut på fälten efter Sparrsätra så började det blåsa. Var lite jobbigt i motvinden.

I Bred efter ca 20 km tog vi en lite längre paus för att samla ihop gruppen lite och ta lite fotografier. Passade på att dricka och ta lite och äta. Efter det  sprang vi på bron över Sagån och in i Västmanland. Nästa längre stopp blev i Annudshög 34 km, där det var några som gick på toaletten och fyllde på vatten.  Vägen mot Irsta var riktigt isig, det var knappt att min dubb tog i isen. Efter Irsta så svängde vi in på en bra plogad gångväg. Ganska skönt att känna isfri asfalt under fötterna. När vi hade ca en halvtimme kvar så ringde jag Micke som skulle komma och hämta oss. När vi var 500 m från stationen så körde Micke förbi oss, snacka om timing. När vi kom fram till stationen så bytte jag tröja och hoppade in i bilen. Det var riktig skönt att få sitta ner. Efter ett snabbt stopp på Statoil och inhandling av en Pucko och lite choklad så var det dags att åka hem. En riktigt bra dag med bra känsla i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *