Spartathlon närmar sig

Idag är det 6 veckor kvar till start. Träningen har tagit en annan form nu. Det är inte samma kilometerknarkande som tidigare, visst det blir ganska många kilometer men varje pass har ett klart syfte och mål. Jag känner mig motiverad att köra varje pass. Det är en härlig känsla att sitta på jobbet och verkligen längta efter att få komma hem och köra passet.
Utrustningen till Spartathlon börjar bli klar. Jag har letat runt på nätet och lyckats få tag på ett par Mirage 2 skor.
Jag har anmält mig till Skogsmarathon i Gävle 30 augusti. I och med att det ligget i slutet på en mängdvecka kommer jag att använda det som långpass. Verkar vara en fin bana som löps i 2 varv.
Helgen innan ska jag springa 2 sträckor på Bellmanstafetten tillsammans med familj och vänner, ska bli riktigt kul.

 

2 tankar kring ”Spartathlon närmar sig

 1. Sepideh Kamrani

  Hej Jonas
  Min bror Behnam, ska springa Spartathlon, och jag ska vara med som support.
  mycket spännande. Har du nån som supportar dig? kanske ses där.
  Lycka till

  Svara
  1. jonas Inläggsförfattare

   Hej,
   Kul att du ska med som support. Spartathlon är en härlig upplevelse både som löpare och support. Jag har ingen support med mig men har planerat ganska många dropbags. Vi kommer nog att ses där. /Jonas

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *