Nya skor

Förra veckan blev det inte ett utan två par nya skor. Först var jag inne på Intersport i Stockholm men hittade inte några skor i min storlek som jag ville ha. Sen var säljaren så otrevlig så det blev inte några skor. Gick tillbaka till jobbet och beställde ett par Mirage 3 från Startfitness. Skorna leverades tre dagar senare. Jag var också på Intersport hemma i Enköping för att köpa skor åt yngsta dottern och passade då på att köpa ett par Asics GT-2000.

Asics-skorna var sköna, jag har tidigare använt 21xx-serien och skillnaden var inte så stor. Besvikelsen var Mirage 3 skorna. Jag har sen tidigare köpt ett gäng Mirage 2 och tycker att det är  den bästa sko jag har haft på fötterna. Mirage 3 hade tappat mycket av den sköna löpkänslan. Jag hoppas att känslan ska infinna sig om några pass, annars får jag köpa ett par Mirage 4 och hoppas att dessa är bättre.

Nya_skor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *