Mina planer för 2014

I fredags kom mailet jag har väntat på det inledes med meningen ” We are pleased to announce that your request for participation to  the SPARTATHLON 2014 race is initially accepted.Nu är alla bitar på plats för att planera 2014.

I mars åker jag och Madelene till Skövde för att springa 6-timmars. Det blir fjärde gången i Skövde för mig och tredje för Madelene. Jag hoppas på att ta mig över 70 km för första gången.

I april blir det både till att arrangera och springa TEC. Jag är anmäld till 50 mile natt. Jag kommer att ta det mer som ett träningspass, jag vet att jag har svårt att slappna av när jag har ansvartet för tävlingen.

Maj bjuder på 2 lopp först blir det Upplands pärla Aros Marathon, i år är sträckan 50 km. 2 veckor senare är det dags för en av de tuffare utmaningarna för året. Jag ska springa Olympian Race i Grekland. Loppet är 180 km och ganska kuperat. Som det ser ut just nu är vi 3 svenskar som åker.

I början av juli är det riksmästerskap på 24-timmars i Borås. Familjen ska vara i Götebord och gå på Liseberg medans jag är iväg och roar mig. Har som enda plan att hålla mig i rörelse under hela dygnet.

I Augusti blir det tillbaka till Skövde för att delta i ultrafestivalen. Jag tänker springa 12-timmars och planen är att hålla mig springandes hela tiden.

Årets absolut svåraste utmaning kommer i slutet av september då jag återigen ställer mig på startlinjen till Spartathlon. Hoppas att det här året blir bättre och att jag tar mig de 246 km till Sparta.

Avslutningen för året blir nog Vintermarathon. Jag skulle vilja åka till Bislett men jag vill inte anmäla mig i juni för jag vet inte hur sugen jag kommer att vara i november. Men tyvärr måste man anmäla sig tidigt för att få en plats.

Spartaimage

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *