Resten av året

Efter urladdningen i Grekland som inte blev någon urladdning har jag tagit det ganska lugnt med träningen, jag har låtit andra saker gå före. Jag hade planerat in 2 veckors löpvila efter Spartathlon. Nu behövdes inte det för att kroppen skulle återhämta sig så jag har sprungit 3-4 pass i veckan.

För en vecka sen drabbades jag av en inflammerad kota i nacken. Trodde först att jag hade fått en rejäl nackspärr efter att ha säkrat yngsta dottern under hennes klättring men när det inte hade släppt helt på 5 dagar gick jag till naprapaten som gjorde en rejäl undersökning. Nu har jag fått behandling i nacken och det har gått tillbaka. Jag får träna som vanlig så länge det inte ger någon smärta.

Nu är det bara 2 race kvar för året. Andra november är det dags för vintermarathon. Sprang det förra året och trots att jag hade lite svårt med motivationen i början av loppet tyckte jag att det var ett kul lopp.
sista helgen i november ska jag springa Bislett 24-timmars. Det ska bli grymt kul. Det är ett stort svenskt startfält med många av den svenska eliten på plats. Jag har satt upp ett mål för loppet som jag kommer att avslöja efter loppet.

Efter Bislett börjar laddningen inför nästa år. Jag har gjort en grov plan med lopp jag vill springa. Ska tillsammans med familjen bestämma vilka lopp det blir. Det som är säkert är att jag ska till Spartathlon.

 

Målet nästa år

Målet nästa år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *