Nu börjar nedtrappningen

Nu kommer vi in i september och Spartathlon är bara 25 dagar bort. I helgen sprang jag tre långpass i ganska lågt tempo. På fredagen hoppade jag av tåget i Bålsta och sprang hem (33 km). På lördagen var tanken att jag skulle köra ett pass runt 6 timmar. Men när jag vaknade så vräkte regnet ner. Jag kollade på Yr.no och det verkade som att det skulle fortsätta hela dagen. Jag flyttade om passen och körde söndagens pass istället, fin löpning på Upplandsleden (32) km. På söndagen blev det ett ultrapass på 50 km. Planen var att springa 5-6 timmar och hålla ner farten. Det flöt på fint och kände att jag hade mycket kvar att ge. Positiv känsla helt klart.

Nu blir det kortare pass den här veckan och på lördag ska jag springa Sigtuna Stadslopp 10 km. Det ska bli kul, har hört att det ska vara en fin kuperad bana.

Har nu passerat 3000 km för året.

Har nu passerat 3000 km för året.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *