Packar

Jag som brukar vara ute i sista stund med packningen har faktiskt tagit fram resväskan och så smått börjat planera min packning inför Espoo 24-timmars på lördag. Det blir en hel del som ska med även fast jag bara är borta 2 nätter varav den ena ska jag springa. Förutom kläder så är det Perpeteum, gel, plåster, salva m m.

Träningen har flutit på bra och idag sprang jag och Christer ett sista lång pass på 29 km. Under veckan tänkte jag springa två korta pass på 6-8 km bara för att hålla igång.

Planen inför dygnet är nu klar och jag hoppas att det ska gå bättre än tidigare år.

Inga svullna fötter i år, snälla.

Snälla, inga svullna fötter i år

1 tanke kring ”Packar

  1. Daniel Becker

    Hej Jonas, stort lycka till på ESPOO, kommer kolla in dina tider under helgen.

    Har nydesignat min blogg, länka gärna upp mig vid tillfälle ifall du har lust. Jag har länkat till dig.

    mvh d

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *