Tävlingar 2013

Har så smått börjat få ordning på vilka tävlingar jag ska springa under 2013

23 februari är det dags för Espoo 24 jag har ju sagt många gånger att jag aldrig mer ska åka dit men jag ser verkligen fram emot det och jag har bara ett mål och det är att jag ska vara på fötterna hela tide.

9 mars är det Skövde 6-timmars. Jag och Madelene ska åka dit tillsammans. Har det inlagt som en träningsrunda.

13 april blir det TEC 100 miles. Jag arbetar inte lika mycket med TEC i år, jag ska markera ut banan på fredagen och hålla koll på isläget.

4 maj är det Aros Marathon, denna uppländska pärla. Planen är att springa från Enköping till starten i Uppsala.

8 juni ska jag springa Jättelångt, i och med att det inte blir något Stockholm marathon i år så kan jag springa det här loppet som ska vara bland de bästa långloppen.

29 juni blir det Runrundan i Vallentuna. Jag var med förra året och jag vann en utlottning av en startplats till årets lopp. Kul att springa halvmarathon. Hoppas att jag kan pressa min tid från förra året 1:36.

I augusti funderar jag på att springa antingen Stockhom Ultra 100 km eller 12 timmars på Ultrafestivalen i Skövde, tanken är att få ett långt träningspass. Det lutar åt att det blir Skövde för att på ett tidslopp kan man välja själv hur långt det blir.

27 september är det dags för mitt drömmål, ultrornas ultra Spartathlon. Hela årets upplägg handlar bara om att ta sig de 246 km från Athen till Sparta.

Resten av året tar jag efter hur kroppen känns, kanske att jag springer Vintermarathon igen.

 

2 tankar kring ”Tävlingar 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *