Nu börjar förkylningen släppa

Jag kan inte komma på hur länge sen det är jag var förkyld en hel vecka. Nu har förkylningen gett med sig men jag kommer att vänta till tisdag innan jag börjar träna igen, i och med att jag har varit förkyld så länge så vill jag inte riskera att få ett bakslag.

Som jag skrev i förra inlägget har jag köpt lite ny utrustning.

Ett 4 flaskorsbälte från Ultimate Perfromance tanken är att ha det på de längre passen när jag inte vill ha ryggsäck.

 

 

 

 

Ett par Asics DS trainer 17, jag har i många år använt Asics 21xx-serie som mängdsko men jag tycker att dom är lite tunga. Nu är ju inte Ds trainer så mycket lättre men det är värt att testa.

 

 

 

 

 

 

Nathan Sprint handhållen vattenflaska, på pass mellan 15-20 km vill jag gärna ha med mig lite vatten men jag tycker att det inte är värt att släpa på ett vätskebälte och då borde den här 3 dl flaskan vara perfekt. Tyvärr har jag redan fått byta ut flaskan för den läckte i korken. När jag googlade på problemet förstod jag att det här är ett vanligt problem med de här flaskorna. Bara hoppas att den här håller tätt.

Bild från Nathansports.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *