Uppladdning inför Kraftloppet

Sitter hemma idag och arbetar och följer med spänning 48- och 24-timmarslöpningen i Skövde. Grymt bra tempo nu i början hoppas att det kan hålla i sig.
Själv börjar jag bli laddad inför Kraftloppet imorgon. Tidigare har jag har som plan att springa under 6 timmar men i och med att jag inte har kört  några längre pass under sommaren så tänker jag inte pressa mig fullt ut utan att köra på planen att jag ska längta till nästa kilometer. Förhoppningsvis är det flera som efteranmäler sig till loppet så att vi blir några fler än de 16 nu anmälda löparna, men det kan nog bli svårt med Ultrafestival i Skövde och 6-timmars i Karlstad.

2 tankar kring ”Uppladdning inför Kraftloppet

 1. Anders Uhrvik

  Är det inte psykiskt nedbrytande att harva runt på en 400 meters rundbana….skulle jag nog inte kunna tänka mig att tävla på…..är väl roligare med ett eller 2 varv på långlopp ???

  Svara
  1. jonas Inläggsförfattare

   Det roliga med tidslopp på varvbana är att elit och motionär träffas på ett helt annat sätt än på ett punkt A-b lopp. Jag har inte lyckats så bra på 24-timmars på 400 meters bana men jag vet vad det beror på.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *