Bålstaloppet från sidan

Idag var det dags för mig att betala tillbaka lite lite lite av det stöd jag har fått av famliljen när jag har sprungit mina lopp. Madelene skulle springa 8,2 km och Felica 2 km. Det var två nervösa tjejer som kom till start och först ut var Felicia, jag sa åt henne att ta det lugnt i början och öka mot slutet. Det gick riktigt bra med 100 meter kvar kom sista spurten och hon vann sin klass på tiden 10:10.
Madelene startade 5 minuter senare och gav sig iväg, joggandes, hon kände sig lite osäker på om hon vågade springa från början, jag tyckte att hon skulle springa på platta marken och gå i uppförsbackarna för att ta sig runt. När hon sedan kom in till mål var hon jättenöjd med loppet och hade sprungit nästan hela.

Team Wängberg

En glad vinnare

1 tanke kring ”Bålstaloppet från sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *