Våren är här för en liten kort stund

Det blev en härlig runda på 32 km i det fantastiska vårvädret, nollgradigt och sol. Jag testade Vitargos gel, vilket fungerade mycket bra. Jag har haft svårt att hitta en gel som jag tycker om. Den här är lite mer lättflytande än andra gel så den klibbar inte fast i munnen. Jag håller på att fundera ut vad jag ska ha med mig för energi till Esbo. Planen blir nog Perpeteum, Vitargo och Gainomax, jag håller på och letar efter något bra att äta.

Fin vinterväg

3 tankar kring ”Våren är här för en liten kort stund

 1. Marcus

  Jag har alltid varit lite skeptisk till alla de där grejorna. Men jag funderar många ggr på om man kanske borde testa. (undrar ibland om jag har en nackdel mot er andra som kör på de där grejorna eller om det inte spelar ngn roll. Jag blir inte klok på all denna vetanskap)

  Blir spännande att höra hur det funkar för dig att köra så. Själv kör jag nog på vanlig mat och sportdryck som jag gjorde under förra året.

  Svara
 2. Marcus

  Det får vi verkligen göra. Tror det kommer att gå bra för dig. Din form verkar riktigt bra!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *