Lidingöloppet

Sprang mitt snabbaste Lidingölopp hittills.  Planen var att hålla ett tempo som inte skulle kännas ansträngande. I och med att första kilometern är 300 meter för lång så började jag inte att kolla på klockan förrän efter andra kilometern. Passerade 5 km på 28 minuter, 10 km på 49 minuter vilket innebar att jag sprang de andra 5 på 21 minuter. Det rullade på riktigt bra. Efter vätskekontrollen vid 10 km fick jag lite ont i magen, jag grejar inte riktigt Powerade.
När jag passerade 15 km hade jag 1,5 minuter tillgodo för att springa under 2:30, kände att det var lite för lite med tanke på att andra halvan är mer kuperad.
Efter Aborrbacken blev jag illamående och fick slå av på farten, fick upp lite fart sista 2 km och gick i mål på 2:31:27 vilket är 6 minuter snabbare än förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *