Sportlovsvecka

Om förra veckan var väldigt seg så har den här börjat bättre. Igår blev det 14 km distanspass på morgonen från jobbet runt Djurgården och tillbaka. Idag körde jag 13 km i Enköping innan maten.
Vi hade en riktigt härlig helg nere i Stockholm och jag känner att jag har laddat upp för en vecka med många pass. Jag har planerat att springa varje dag den här veckan med distanser mellan 13 och 19 km.
Om en och en halv vecka är det dags för Skövde 6-timmars. Det är den sista tävlingen innan TEC och blir sista riktigt långa passet innan de 16 milen i april. Jag räknar med att springa mellan 65 och 70 km. Det som är roligast med tävlingen är att Madelene ska vara med. Det är hennes första 6-timmars.

3 tankar kring ”Sportlovsvecka

 1. Lisette

  Halloj! Hittade till din blogg. Vad roligt att ni åker till Skövde.
  Jag har också anmält mig, och vi får väl se om det blir fler från Västerås som hänger på.

  Svara
 2. Madelene

  Fast jag springer ju inte så vi får inte sällskap i banan. Men det ska bli spännande och se hur långt jag orkar gå :).

  Svara
  1. Jonas

   Lisette,va kul! Hoppas det är fler från klubben.
   Madelene, Jag tror nog att det blir några springsteg mellanåt.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *